Despre noi

SC ROGAM-PLAST SRL a fost infiintata in anul 2001, ca societate cu capital integral privat romanesc, avand ca obiect de activitate productia si comercializarea de folii si ambalaje din LDPE si HDPE.

In vederea cresterii satisfactiei clientilor, incepand cu anul 2007, societatea a obtinut certificarea ISO 9001:2001, reusind astfel sa raspunda cerintelor tot mai mari din piata.

Urmare a investitiilor continue in cresterea capacitatii de productie si a calitatii produselor, am reusit sa ajungem sa prelucram aproximativ 2.500 tone/an de polietilena de joasa si inalta densitate (LDPE si HDPE).

Având misiunea de a satisface nevoile clienţilor săi prin oferirea de produse şi servicii de calitate, Rogam Plast a reusit ca pe parcursul ultimilor 10 ani sa evolueze continuu, reusind sa dezvolte parteneriate strategice cu mari exportatori din Romania.

Prin evolutiile pozitive inregistrate pana in prezent şi prin strategia de dezvoltare axată pe investiţii viitoare in marirea si diversificarea capacitatilor de productie, precum si asigurarea unor servicii prompte si de calitate, ROGAMPLAST isi propune sa devina furnizor de sisteme complete in domeniul ambalajelor si sa isi extinda aria de desfacere pe noi piete de desfacere.

cifra-afaceri